úterý 2. srpna 2011

Někdo konečně rozšíření prohlížeče, které vám pomůže najít Tab hluk

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VKEpCZETB9A/:

Víš, co opravdu mele mé rychlosti? Po 15 prohlížeč otevřených záložek a jednu přehrávání hudby a neví, který z nich je přehrávání hudby a nutnosti procházet všechny karty, aby našel tu, která hraje hudbu, aby se zabil, protože to dělá člověka k šílenství av době, kdy si Zabila se, že jste ztratili stopu toho, co jste pracovali na prvním místě, takže budete muset listovat všemi kartami znovu jen dostat se zpátky do práce a do té doby nemůžete pracovat, protože jste již hozený VAŠE notebook ven SIX STORY WINDOW.

To hlučné prohlížeč chyby kartu, co mi to natolik, že měsíci jsem požádal vesmír v modlitbě, "Může mi někdo prosím, rozšíření prohlížeče, která vám řekne / zabije podle toho, co karta dělá hluk?" No vypadá to, že moje žádost byla zodpovězena, A konečně, v podobě Mute Tab rozšíření Chrome.

Vytvořil Jared Sohn , Mute Tab prohlédnutí webové stránky pro značky plugin vložit HTML, které mohou pořizovat zvukové, jako <object>, <applet>, <audio> nebo <video> a změní ikona na kartě možná obtěžování stránky na Mute Tab hudební ikona poznámky. Pak můžete vypnout aplikace kliknutím pravým tlačítkem myši na stránku a výběr Mute, které buď tlumí to zatímco hraje (Safe), nebo vypne plugin (nebezpečné).

Mute karta také umožňuje přejít do přesné podrobnosti toho, co karet může být hluk po kliknutí na ikonu Mute Tab v prohlížeči bar, ukazující, jaké značky může být na vině na každé stránce. Bohužel neexistuje žádný způsob, jak ztlumit Flash hry bez vypnutí hry úplně (Omlouváme se Farmville fanoušky).

I když je to ještě není možné říct přesně prohlížeče karty dělají hluk (protože pluginy jako Flash spuštění sdílené instance v Chrome), Mute Tab je ušlechtilý pokus o řešení # firstworldproblem alespoň dává vám částečné řešení pro celou "házet své notebook z okna "věc. Není zač.

Via: Gizmodo


Žádné komentáře:

Okomentovat