úterý 2. srpna 2011

Internet Archive zakladatel chce sbírat každá kniha někdy publikovala

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/internet-archive-founder-wants-to-collect-every-book-ever-publis/:
Ne depresi ještě dost o blížící se smrti tisku ? To by mohlo pomoci: Brewster Kahle, ten chlapík za Internet Archive, je v procesu shromažďování spolu každou knihu kdy vydala pro bezpečné skladování na budoucnost, kdy rozšíření digitálních médií je zcela znehodnocen fyzické texty - to je asi nedosažitelný cíl, připouští, ale Kahle skladu je v současné době 500.000 knih a rychle roste Associated Press popisuje podnik, jak je něco podobného jako Svalbard globální semeno Vault, než je. Library of Congress - tyto knihy nejsou uloženy na půjčování, ale " re jsou uloženy do budoucna. Pokud čtete tento Brewster, doporučujeme registraci na účet Amazon Prime. Ti Náklady za dopravu může opravdu přidat až rychle.

Internet Archive zakladatel chce sbírat každá kniha někdy publikoval původně objevila na Engadget na Po. 01.08.2011 22:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Yahoo News | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat