úterý 2. srpna 2011

Engadget se zpátky do školy 2011 loterie: Rozdáváme 3.000 dolarů v hodnotě z převodovky ... 15 krát!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/engadgets-back-to-school-2011-sweepstakes-were-giving-away-3/:

Tehdy, když mnozí z nás se připravuje na návrat do školy, byla nákupní seznam naplněný notebooky (druh bez baterie), psací potřeby (čti: není stylus), a několik desítek tužky (old-school # 2S, že vyžaduje manuální ostření). Možná, jen možná, že máme novou grafickým kalkulátorem na co těšit, ale když jsme viděl "inteligentní" a "telefon" v jedné větě, to bylo pravděpodobně v ručně psané poznámky z maminku prosil, abychom přestali dělat dlouhé dálkových hovorů na pevné linky.

Nyní, zpátky do školy znamená osvojovat si další směny v práci platit pro nové počítače, kamery, chytré telefony, e-čtenáři, a tablets - nemluvě o stále závratně vysoké ceny vydavatelé učebnic pro velící na vysoké škole obchodu. Chceme také ke zmírnění této zátěže - na několik z vás, alespoň. V letošním roce jsme partnerství s předními výrobci v téměř každé kategorii, aby vám jeden epické prozradí, kompletní se všemi výrobky jsme se zmínili výše, plus spoustu dalšího! Šťastní výherci obdrží Engadget značky brašna, překypující nejnovější tech vybavení. Skok přes přestávku podrobný přehled cen, spolu s pokyny pro zadávání naše Zpátky do školy prozradí.

Pokračovat ve čtení Engadget se zpět do školy 2011 loterie: Rozdáváme 3.000 dolarů v hodnotě zařízení ... 15 krát!

Engadget se zpátky do školy 2011 loterie: Rozdáváme 3.000 dolarů v hodnotě z převodovky ... 15 krát! původně objevila na Engadget na Út. 02.08.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat