úterý 2. srpna 2011

Bezdrátové napájení konsorcium zahajuje Qi certifikační laboratoř, snižuje napájecí kabely pro schválené zařízení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/wireless-power-consortium-launches-qi-certification-lab-cuts-po/:
Síla Čchi roste a vzrostl od roku Bezdrátové dobíjení standard byl dokončen . S kabelem řezání stále více žádoucí - a troufáme si říci, de rigueur, pro mnoho mobilních zařízení - bezdrátové napájení Consortium (WPC) zahájila nezávislá laboratoř potvrdit gadgets, kteří chtějí na indukční nabíjení rozjetého vlaku. TÜV Rheinland na poskytnutí rychlé certifikaci služeb na Tchaj-wanu jeho testování zařízení, takže bychom měli vidět legie Qi-poháněl zařízení rostou na stále rostoucí rychlost. Guess výkon Matt udělal správný tah spojující WPC Superfriends . Qi je, šňůry dolů, Playa.

Pokračovat ve čtení Bezdrátové napájení konsorcium zahajuje Qi certifikační laboratoř, snižuje napájecí kabely pro schválené zařízení

Bezdrátové napájení konsorcium zahajuje Qi certifikační laboratoř, snižuje napájecí kabely pro schválené zařízení, původně objevila na Engadget na po. 01.8.2011 19:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat