úterý 2. srpna 2011

Sony televizní reformy začít "ihned" mohou zahrnovat partnerství s dalšími firmami

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/sonys-tv-reform-to-begin-immediately-could-involve-partnerin/:
Je to už rok. Zvláště pokud jste Sony. Stejná společnost, která se dívá na 171 milionů dolar cenu díky nezapomenutelné porušení PSN a gamut špatných zpráv podrobně ve své nejnovější zprávě zisk nyní stojí před náročným úkolem reformovat ochabující TV divize. "Samozřejmě, společnost Sony se stále pohybuje huby panelů, ale podle finančního ředitele Masaru Kato," trhy jsou zrání a cenová konkurence je tvrdá "v zemích pokročilé. Pan Kato nedávno mluvil otevřeně s Nikkei (spojený dole, požadované předplatné) s tím, že společnost se snaží změnit svůj televizní podnikání "do jednoho, které mohou být ziskové, i když nebudeme sledovat objem." Aby bylo možné učinit, je celá platforma se podíval - "kámen na kameni, bude ponecháno" - a on se dokonce zmínil, že partnerství s jinými společnostmi, nebude brán zřetel. Jo, a pokud si myslel, že jsi si muset počkat, čtvrtina nebo dva vidět žádné změny, které Poslouchejte tohle: "I když jsme se ještě nerozhodla, jak oznámit plány, budou provedena okamžitě." Výborně!

Sony televizní reformy začít "ihned" mohou zahrnovat partnerství s dalšími firmami původně objevila na Engadget na po. 1.8.2011 22:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reuters | zdroj Nikkei | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat