úterý 2. srpna 2011

HP TouchPad dostane svůj první OTA aktualizace: webOS 3.0.2 přináší vylepšení výkonu, nevýslovné radosti

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/hp-touchpad-gets-its-first-ota-update-webos-3-0-2-brings-perfor/:
Je to bít rozhlasové a televizní vysílání o několik hodin později , než slíbil, ale HP TouchPad konečně je dlouho očekávaný update webOS, že rychlé zavedení byly dožadovat. Zajímá vás, co webOS 3.0.2 přináší multi-touch stolu? Kromě výkonu a spolehlivosti, ale také dodává: "nové funkce do několika základních aplikace webOS", z nichž většina je přímé reakce na zpětnou vazbu uživatelů. Je pravda, že "stovky" zlepšení slíbil, včetně vzpružil posun v rámci e-mailové aplikaci, možnost nastavení tapety z fotografií na fotografiích aplikaci, stačí napsat vyhledávání v kalendáři a vylepšené automatické opravy kontrakcí. Jo, vážně. Podrobnější seznam změn na vás čeká po přestávce, a můžete nám vědět, zda váš Bell byl příčce v komentáři níže.

Pokračovat ve čtení HP TouchPad dostane svůj první OTA aktualizace: webOS 3.0.2 přináší vylepšení výkonu, nevýslovné radosti

HP TouchPad dostane svůj první OTA aktualizace: webOS 3.0.2 přináší vylepšení výkonu, nevýslovné radosti původně objevila na Engadget na út. 2.8.2011 01:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Oficiální HP Palm Blog , Palm (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat