pondělí 25. července 2011

Sanya Skypump nabíjí EV, osvětluje parkoviště pomocí větru a záření (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/sanya-skypump-charges-your-ev-illuminates-parking-lots-using-wi/:
Takže vy jste první, kdo ve městě, aby přijaly elektrického vozidla (EV), a to i čištění prostor pro tuto stanici 240 dobíjení v garáži. Ale co když jste daleko od domova podnik, lemování kolem 200 mil na značky Tesla Roadster ? No, pokud Sanya Skypump někdy spatří světlo světa (z 150-watt solární panel), bude hybridní solární / větrné turbíny poháněné nabíjecí stanice bude dělat jeho cestu k parkovišti po celém světě, párování s WattStation GE pro šťáva svůj EV, jak si obchod v nákupním středisku, nebo procházet určité Tech z kanceláře. WattStation může teoreticky nabít EV o čtyři až osm hodin, ale nejsme si jisti, jak tato čísla převést s tímto nastavením. Skypump Systém je založen na pouliční Sanya, který můžete vidět v celé své kráse točil v BoB videoklip remix těsně kolem break.

Pokračovat ve čtení Sanya Skypump nabíjí EV, osvětluje parkoviště pomocí větru a záření (video)

Sanya Skypump nabíjí EV, osvětluje parkoviště pomocí větru a záření (video) původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 19:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Inhabitat | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat