pondělí 25. července 2011

Airbnb kabelky 112 milionů dolarů v sérii B od Andreessen, DST a generální Catalyst

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yhbHEqBj7G8/:

Scrappy bytě sdílení spuštění právě zvýšil na 112 milionů dolarů miliarda a ocenění vedené Andreessen Horowitz. Slyšíme, že rozdělení je asi 60 milionů Andreessen, 40 milionů z DST a 12 milionů z Všeobecné Catalyst.

Plné verze níže.

AIRBNB vyvolává 112 milionů dolarů v sérii FINANCOVÁNÍ B na pohonné hmoty
Mezinárodní růst
Andreessen Horowitz vede investiční kolo

SAN FRANCISCO, Kalifornie - 25. července 2011 - Airbnb, vedoucí trhu Společenství, který umožní komukoliv objevit a knihy jedinečné prostory od lidí na celém světě, dnes oznámila, že získala 112000000dolar v sérii B finančních prostředků z Andreessen Horowitz, DST Global, a General Catalyst, přinášet společnosti celkových finančních prostředků na 119,8 milionů dolarů. Kapitál bude použit pro pohon růstu, zrychlení pronájem prvotřídní tým a posílit Airbnb komunity na místní úrovni.

"Během posledních tří let, jsme vytvořili komunity trh pro jedinečné vlastnosti a přinesl ji do hlavního proudu a do téměř každé zemi na světě," řekl Brian Chesky, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Airbnb. "Dnes je zlomový okamžik - a to jak pro Airbnb jako společnost a pro naši komunitu - to nám umožní dotknout nové trhy a rozšířit naši vizi, aby se na světě nejvíce zajímavé a inspirující místech přístupných pro naše uživatele."

Airbnb zažil prudký růst za poslední rok zdvojnásobil měřítko 1 milionu nocí objednat za pouhé čtyři měsíce. Společnost má nyní více než 2 miliony rezervovat noci, dostane více než 30 milionů zobrazených stránek za měsíc, a byl zaznamenán počet připojení Airbnb sociální Trojnásobný na 54 mil. Od spuštění funkce v květnu. Jak společnost poises sám uspokojit rostoucí poptávku na mezinárodních trzích jako je Německo, Spojené království, Francie a Brazílie se tato investice pomůže Airbnb pozici jako vůdce v širším trhu dovolenou pronájem v roce 2012.

"Hnutí Airbnb změnil způsob, jakým lidé vnímají svět," řekl Joe Gebbia, spoluzakladatel a CPO v Airbnb. "Tato investice nám pomohou reagovat na vzrůstající mezinárodní poptávkou zrychlením přijímání, a otevření poboček po celém světě, s cílem podpořit naši rostoucí komunity na další místní úrovni."

"Jsme rádi, že tuto investici vedla kolo Airbnb. Společnost definuje zcela novou kategorii v oblasti e-commerce - tržiště pro všechny typy prostor, od rodinných domů a bytů k domku na stromě a jachty, "řekl Jeff Jordan, generální partner, Andreessen Horowitz. "Airbnb je prudký růst a nadšené komunitě uživatelů posílit jedinečnost toho, co dělají, a stejným způsobem znovu definovat eBay on-line nakupování, Airbnb nově definuje způsob, jakým svět myslí o ubytování."

Airbnb připojí řad kulturně působivých firem v Andreessen Horowitz a DST globálního portfolia, včetně Facebook, Twitter, Zynga a Groupon, spolu s inovativní značky jako kajak a Brightcove, které se opírají o Catalyst General.

"Airbnb, s jeho silný řídící tým a zabývá světovou komunitu je na cestě stát se společností transformační," řekl Jurij Milner zakladatel DST Global.

Editoři:
Pro další komentář k investici Andreessen Horowitz v Airbnb, navštivte Jeff Jordan blogu: http://bhorowitz.com/2011/07/24/meet-our-newest-portfolio-company-airbnb
Pro obrázky a videa Společenství Airbnb najdete na adrese: http://www.airbnb.com/press
Více informací o App Airbnb pro iPhone najdete na adrese: http://www.airbnb.com/iphone
Další informace o připojení Airbnb sociální navštivte http://www.airbnb.com/social

O Airbnb:
Společnost byla založena v srpnu 2008 a sídlí v San Franciscu, Kalifornie, Airbnb je důvěryhodná komunita trh pro lidi na seznam, objevovat, a rezervovat jedinečné prostory po celém světě on-line nebo iPhone zařízení. Airbnb je nejjednodušší způsob, jak lidem předvést svůj výrazný prostor pro publikum miliony, zda k dis

Žádné komentáře:

Okomentovat