pondělí 25. července 2011

Masterpiece: Rocket Jockey pro PC-Slyšel jsi mě

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Yz8ILHbPXmM/masterpiece-rocket-jockey-for-the-pc-1.ars:

"Je to vaše základní chlapec-se setká-rakety, chlapec-prohraje-rakety, chlapec-dostane-táhnul-po--země-a-drcený-proti-zeď-story."

Výše uvedený citát je z krabice Rocket Jockey, počítačová hra, která byla vydána v roce 1996 a měl mnoho stávek proti němu. Systémové požadavky jsou strmé za čas, takže musel mít relativně high-end systém fungoval dobře. Je dodáván bez jakéhokoli multiplayer, ačkoli tam byl patch, který přidal LAN hru vydala několik měsíců po spuštění hry. Hra nevypadala hned v působivé snímky obrazovky, a bylo to těžké vysvětlit.

Na druhou stranu, hra se stylem, a jen málo z nás, kdo zůstával u toho a hrál za jakékoliv množství času zamiloval. Rocket Jockey je loajální pokračování, i když není tak známý jako ostatní hry na našich Masterpiece seznam . Pro soundtrack, akce a naprostá koule, co si myslíme, že si zaslouží, aby konečně získat nějaké uznání.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat