pondělí 25. července 2011

Facebook právě vydala speciální iPad aplikace, kromě toho, že ne

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/facebook-just-released-a-dedicated-ipad-app-except-it-didnt/:
Mark Zuckerberg rozcuchané peří , když řekl iPad "není mobilní" natolik, aby si zaslouží speciální aplikací Facebook. Ale teď je to obrat čas TechCrunch prostě ukázal, že má nejen Facebook vytvořili plnohodnotný iPad app, že jsem dokonce pustil to. - I když v tajnosti. Kód leží pohřbeno ve včerejší aktualizaci aplikace pro iPhone a je to úplně spustitelný jailbroken tablets. Co je to software, jako je? No, TechCrunch si myslí, levostranná navigační systém a použití overlay menu je "velký", jak je možnost chatovat s kamarády a zároveň dělat jiné úkoly Facebook v režimu na šířku. K dispozici je také tunu obrazovky chytne u zdroje odkaz, který hodně řekne příběhu. Nicméně, to jistě nebude dlouho trvat, než budeme moci, aby naše vlastní názor.

Facebook právě vydala speciální iPad aplikace, až na to neměl původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 06:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TechCrunch | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat