pondělí 25. července 2011

CloudBees Přiblížení na $ 10,5 mil. prostředků pro "Java-As-A-platforma"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zy9dtGBKVeI/:

CloudBees , společnost, která pomáhá společnostem řídit životní cyklus vývoje aplikací Java a nasazení v prostředí internetu, zvýšil 10,5 milionu dolarů na financování řady B. Kola vedl Venture Partners Lightspeed a připojil Partneři Matrix , v návaznosti na jeho počáteční investice vedoucí společnosti 4 miliony dolarů série , který také zahrnoval JBoss kamence Robert Bickel a Marc Fleury .

CloudBees, která byla zahájena v listopadu 2010, nabízí platformu pro společnosti vyvíjet, provozovat a spravovat podnikové Java aplikací v cloudu - Java platforma jako služba, řešení, chcete-li.

V současné době je na platformě CloudBees obsahuje DEV @ cloud , což je služba, která umožňuje vývojářům se stavět a testovat jejich prostředí a na oblaku, a RUN @ mrak , který umožňuje týmům nasazovat tyto aplikace do výroby na oblaku.

V loňském roce firma získala InfraDNA (a jeho zakladatel Kohsuke Kawaguči tvůrce Hudson nepřetržitého Integration Server). A právě po zvýšila série kole CloudBees získal Stax sítě , soupeř Java PaaS poskytovatelem řešení.

Výtěžek z tohoto kola budou použity na zavedení dalších možností výroby a podporu marketingu a prodeje úsilí pro platformu CloudBees.

John Vrionis, výkonný ředitel Lightspeed Venture Partners, se stane členem společnosti představenstvo, jehož součástí je i David Skok z Matrix Partners, Robert Bickel CloudBees a generální ředitel (a bývalý CTO JBoss), Sacha Labourey .


Žádné komentáře:

Okomentovat