pondělí 25. července 2011

Sony Cyber-shot TX55 balení 16,2 megapixelový snímač, slibuje "extrémně nízké" šumu v šeru

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/sony-cyber-shot-tx55-packs-16-2-megapixel-sensor-promises-extr/:

Bodu a střílet kamery zřejmě nyní ke zdi megapixel, výrobci se zaměřují na přidávání podivné nové funkce, aby vás závislí na upgrade cyklu. Sony Cyber-shot TX55 obsahuje několik takových doplňků, jako jsou "úžasné" 3D snímání, "extrémně nízké" Hluk, a nové digitální zoom technologii nazvaný pixelů Super, který slibuje, že zdvojnásobí fotoaparátu 5x optický zoom a přitom zachytí 16,2 megapixelů obrázky v plné kvalitě. Jsme trochu skeptičtí, že poslední, ale v případě, že 350 dolarů fotoaparát opravdu může splnit svůj slib, pak může být jen vítěz. Sony říká, že je také velmi rychlé automatické zaostřování, které zaostří na snímané za 0,1 sekundy, optickou stabilizaci obrazu, 3,3 palcový OLED dotykový displej, a 1080i AVCHD video. Obsahuje také některé vlastnosti, které naleznete na vyšší-end NEX-C3 , jako jsou obrazové efekty, a 42,9 megapixelů Sweep Panorama režim. Sony zatím zcela NIX Memory Stick slot, včetně jednoho s TX55, ale je tu také MicroSD podporu pro ty, kteří dávají přednost využít této cenově dostupnější standardní paměťové karty. Nejsme dosud přesvědčeni, že všechny point-and-shoot CAM nové funkce tak dobrý výkon jako Sony naznačuje, ale pokud ano, může být TX55 dokonce za jeho 350 dolarů cenovka, když na pultech obchodů v září.

Pokračovat ve čtení Sony Cyber-shot TX55 balení 16,2 megapixelový snímač, slibuje "extrémně nízké" šumu v šeru

Sony Cyber-shot TX55 balení 16,2 megapixelový snímač, slibuje "extrémně nízké" šumu v šeru původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 00:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat