pondělí 25. července 2011

Voomote one promění váš iPhone do dobře organizované univerzální dálkový

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/voomote-one-turns-your-iphone-into-a-well-organized-universal-re/:
Jeden Voomote
Ok, takže jméno není velká, ale Voomote Jedním z nich je vlastně docela elegantní. Není to první univerzální adaptér pro dálkové ovládání jsme viděli na iPhone a na rozdíl od případu Surc IR , pravděpodobně nebude chtít opustit tuto objemné doplněk připojen k telefonu, pokud je nepoužíváte. Ale aplikace má určité praktické funkce, jako je schopnost vytvářet vlastní rozložení, které lze snadno přepnout na zařízení v daném prostoru. Takže si můžete nastavit profil, obývacího pokoje kontrolovat velkou obrazovku a kabelového vysílání, a samostatný pokoj pro svůj skromnější a nastavit stereo. Můžete také vytvářet makra, která příkaz oheň více zařízení s tekoucí vodou na jeden virtuální tlačítka. App Voomote je k dispozici zdarma v App Store, ale skutečný IR-tryskání rukávu bude vám zpět 99 dolarů. Podívejte se do galerie a pod hlavu po přestávce pro některé PR.

Pokračovat ve čtení Voomote one promění váš iPhone do dobře organizované univerzální dálkový

Voomote one promění váš iPhone do dobře organizované univerzální dálkový původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 10:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat