pondělí 25. července 2011

Inhabitat Týdne zelené: solární stadion, bipod létající auta a biofueled lety

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/inhabitats-week-in-green-solar-powered-stadium-bipod-flying-c/:
Průkopnické projekty, zelená architektura se objevovaly po celém světě tento týden Herzog & de Meuron představila plány na solárním stadionu v Bordeaux a korejské obchodní dům připravený k instalaci masivní iPod inspirovaný Zelená střecha . Také předvedla několik kousků futuristické architektury - mrakodrap zoo s vestavěným ruské kolo a tvar-posunující se sluneční most , který čistí vzduch. Jako letní udeřil do jeho vrcholu a počasí zahřeje jsme také přinesli se podívat na šest úžasné parků z urbánních městských struktur, rehabilitován.

V další novinky, pedal-Powered dopravy směřující do budoucnosti, jak jsme se předvedla řetězce méně hybridní kolo mimo tento svět, designu a tvarované bambusové kolo , které se pěstuje od základů. Také jsme viděli, ekologičtější dopravy se k nebi jako Finnair zahájila svět je nejdelší biofueled komerční let , Scaled Composites zahájila bipod létajícího auta a americké letectvo oznámilo plány nahradit 50 procent tuzemských pohonných hmot biopalivy do roku 2016. Eco dopravy mapoval Ocean Blue, stejně jako vědci z Bostonské univerzity odhalil plány na flotilu lodí , které generují energii z pohybu oceánu.

Jak stoupala teplota po celých Spojených státech tento týden jsme přinesli vám pět eko gadgets porazit v létě teplo , a také jsme se dozvěděli, že solární panely mají chladivý účinek na budovy . Také si nastavit hit pláž odhlašování jako první na světě kompostovatelné plavky , a my si všiml futuristické pár inteligentních sluneční brýle , které používají LCD technologie blokují odlesky. Nakonec jsme probrali řadu neuvěřitelných LEGO výtvorů - od životní velikosti robota Wall-E z Lego Mindstorms do počítače postavené z plastu cihel a řady Lego úžasná zvířata , která napadla Bronx Zoo.

Inhabitat Týdne zelené: solární stadion, bipod létající auta a biofueled lety původně objevila na Engadget na ne. 24 července 2011 2

Žádné komentáře:

Okomentovat