pondělí 25. července 2011

Soudce říká, Oracle, aby přehodnotila 2,6 miliardy dolarů nárok na Google

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/judge-tells-oracle-to-rethink-2-6-billion-claim-against-google/:
Oracle Vs. Google
Válka mezi Google a Oracle zdaleka není u konce, ale velké G vede stáčení do malé vítězství , v jakém jsou sice skromné ​​bitvy. Nyní Redwood Shores společnost se sídlem bylo řečeno, se vrátit k rýsovacím prkně s škod zprávy. Původně Oracle snažil 2,6 miliardy dolarů, ale jeho teorie byly velmi propuštěn a soudce William Alsup navrhl alternativní východisko ze zhruba 100 milionů dolarů. Společnost má stále možnost předložit novou zprávu, která bude pravděpodobně usilovat o mnohem více, než navrhuje 100 milionů dolarů, ale věci jsou čím dál těžké pro žadatele. Nebylo to dobrá zpráva pro všechny Goog, ačkoli. Zatímco soudce řekl, Oracle k zúžení svého zaměření z Android jako celek, pouze určité porušení funkce , on přece souhlasil, že související s příjmy z reklamy by měly být zahrnuty v teoretické překlad základny. On také nabídl tvrdé kritice za to, co on zobrazil jako "drzá" neúctu k duševnímu vlastnictví. Proces je stále naplánováno na říjen, takže bychom měli mít lepší představu o tom, jak to celé bude hrát ven Halloween.

Soudce říká, Oracle, aby přehodnotila 2,6 miliardy dolarů nárok vůči Google původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 03:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FOSS patenty | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat