pondělí 25. července 2011

Gigabyte G1 Assassin deska je poslední generace hráče je snem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/gigabyte-g1-assassin-motherboard-is-a-last-gen-gamers-dream-com/:
Gigabyte G1 Assassin
Na základní desce, G1 Assassin od Gigabyte, zda je křiklavé a vlastně docela zajímavé. Za prvé, že Killer E2100 má síťové řešení od Bigfoot byl integrován do rady, jak má Creative X-Fi audio. Tři-rok-starý X58 chipset ve svém středu začíná vypadat trochu dlouho v zubu, ale s podporou třícestného SLI nebo čtyřcestné CrossFireX, 24 GB RAM a Intel Extreme Edition procesory, pravděpodobně vyhrál " t slečna Sandy Bridge příliš mnoho. Původní cena kolem 450 Assassin není pro každého, ale hardcore hráči odhodláni zmáčknout každou unci výkonu od jejich instalace nebudou zklamáni. Jeden nešťastný chyba G1 je načasování - next-gen high-end výkon díly z Chipzilla je hned za rohem. Však, že banán klip ve tvaru chladič musí počítat za něco. Víme, že rádi měřítka, tak podívejte se na níže uvedené hodnocení.

Přečtěte si - HotHardware
Přečtěte si - Legit recenze
Přečtěte si - Přetaktování 3D
Přečtěte si - TechRadar

Gigabyte G1 Assassin deska je poslední generace hráče je snem původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 12:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat