pondělí 25. července 2011

Facebook tajné iPad App Odkryté [Obrázky]

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tKnWk0BdPB4/:

Takže jsme prostě úžasné tajemství odhalila , že Facebook je iPad App je vlastně už tam, ukryté uvnitř iPhone. Nyní je čas ukázat, že na vás.

Hrál jsem s aplikací pro většinu noci, a zdá se, pevné. Samozřejmě, že neexistuje žádná záruka, že to je to, co Facebook spustí, když se iPad App oficiálně hit, ale tohle vypadá a cítí se o pravdu.

Po měsících bagatelizovat je důležité mít iPad aplikace, a místo toho hrát do HTML5 , Facebook zřetelně strávil nějaký čas na tom pracuje. Zároveň se jedná o HTML5 bohaté zkušenosti s věcmi, jako je News feed, že tímto způsobem naplněna. Ale jiné věci, jako obraz obrázky prostě nelze udělat bez nativního kódu v tomto okamžiku.

Na konci dne, bych tuto aplikaci po celé webové stránky, která funguje velmi dobře na iPad už? Přesně tak. Už se nemůžu dočkat na tuto aplikaci skutečně spustit.

Níže najdete mnoho obrázků.

Update: Právě jsme mluvili s člověkem, který viděl předchozí aplikace a říká, že to je ve skutečnosti aplikací Facebook měla v úmyslu zahájit v brzké době. Uvidíme, jestli dostane zrychlil se.

photo 1-4 Sidebar with Settings Photos Photo Options 2 Photo Gallery Photo Options 3 Log-In Screen photo 1-5 Horizontal Photos <

Žádné komentáře:

Okomentovat