pondělí 25. července 2011

Zapnutý: tři-vedl Lion

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/switched-on-a-three-headed-lion/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Zapnutý , sloupek o spotřebních technologií.
Kerberos, psa z Hades, který propůjčil svůj název na MIT, vyvinul protokol ověřování v síti, je často zobrazil jako vlastnění tří hlav. Ale pokud psi mohou mít více hlav, proč nelze jinou technologií druhy? Mnoho funkcí Lion mají dopad na různé typy uživatelů, a hodnota uživatelé vidí v nich může také záviset na které čelí mají sklon k zobrazení.

Nový uživatel. Lion představuje největší změnu uživatelského rozhraní na firemní desktop, protože debut Mac OS X. S Mac pevný disk ve výchozím nastavení skryta, na celou obrazovku aplikace, které se skrývají v menu, a všudypřítomný navigační šipky, které je předmětem pastviny, dokonce obejde s některými úmluvami uživatelským rozhraním, které byly kolem od původního Mac. Zaměření na multitouch gesta - a zároveň umožňuje větší plynulost v uživatelském rozhraní - nejsou tak samozřejmé. Celkově by však měla postupně přesouvat z vynálezy, jako jsou okna, nabídky a nepořádek ikony aby to méně zastrašující pro nové uživatele.

IPad uživatele. Člověk se může jen divit, co představuje nástupce Snow Leopard mohl sported že Apple nespustí iPad. Nejvýznamnější konstrukční téma Lion byl prvky přináší uživatelské zkušenosti tablet Apple na Mac. Důkazem toho je nejlépe Launchpad, iPad-jako sbírka posuvné domovské obrazovky a zobrazení na celou obrazovku aplikace, ale také obsahuje podporu pro zobrazení na celou obrazovku aplikace a svazování do obchodu App Mac představil Snow Leopard.

Pokračovat ve čtení zapnuto: tři-vedl Lion

Zapnutý: tři-vedl Lion původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 18:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat