pondělí 25. července 2011

Širokopásmové připojení další nároky: France Telecom uvedení kibosh na Minitel

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/broadband-claims-another-france-telecom-putting-the-kibosh-on-m/:
"Je to smutný den pro fanoušky všech věcí retro. V rozvinuté zemi dominují vysokorychlostní připojení, téměř všudypřítomné 3G a sub-$ € 300 počítačů, je to víc než trochu ohromující, že Minitel je právě nyní Axed od France Télécom. Původně byla výše uvedená zařízení objednán francouzskou vládou v roce 1970 "v rámci iniciativy, aby si lidé sdílejí informace, a nakonec, snížit spotřebu papíru." Ve snaze rychle zvýšit přijetí terminály - s kompletní černobílý displej a klávesnici Bantam - byly ve skutečnosti rozdělován pro obyvatele zdarma, mají přístup na účtovány za minutu. To samozřejmě vyžaduje telefonní linky, a to byl držen pochopitelně jednoduché a uživatelé jen zřídka víc než nakupovat jízdenky na vlak, podívejte se občas bankovní účet a nahlížet do telefonního seznamu. Překvapivě, Francie předchůdce k internetu stále hrabal v € 30 mil. tržeb v loňském roce, ale je konečně čas, aby se zasadila stávající uživatele na sofistikovanější řešení. K 30. červnu 2012, "Minitel zemře." "Samozřejmě, že služba sama o sobě je to jediné, co okenicemi - ty vzpomínky jsou vázány na celý život.

Širokopásmové připojení další nároky: France Telecom uvedení kibosh na Minitel původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 11:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny věci D | zdroj The Wall Street Journal | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat