úterý 8. března 2011

Phosphor Prozradit hodinky hands-on (a prozradí!)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/phosphor-reveal-wristwatch-hands-on-and-giveaway/:
To obvykle trvá velmi zvláštní typ osobnosti koupit krystal-pokrytý objekt jakéhokoliv druhu, natož něco, co byste rouška přes vystavena část těla, jako je vaše zápěstí. To znamená, že čistý novost hnutí v Phosphor je Odhalí řadu hodinek by mohlo být dost, aby změnila názor: to používá nějaký druh patentované černé magie na flip mezi dvěma různými barvami krystalů k formě číslic, které ukazují čas.

Měli jsme pár hodinek v našem držení tohoto týdne, takže jsme schopni osobně potvrdit, cool faktoru. Co nás překvapilo trochu je množství času to bere pro číslice na změnu: v závislosti na tom, kolik krystalů je třeba otočit, jsme si odhadnout, že může trvat tak dlouho, jak čtvrtina druhý nebo tak, protože krystaly fanda postupně, nikoli najednou (třeba omezit odběr proudu). Stejně jako E Ink - další z jeho specialit Phosphor - toto "display" je bistabilní, což znamená, že zůstanu dát bez spotřeby energie jednou za čas je nastaven. Samozřejmě, nevíme přesně, kolik energie je zapotřebí k překlápění všechny tyto krystaly každou minutu, takže je to otevřená otázka, jak často budete muset nahrazovat mince buňky. Styl nejvíce podhodnoceny mužů je - podle našeho skromného názoru - dost jednoduché nosit, i když nemůžete vystát představu, že nasazení desítek krystaly Swarovski, díky z části ke skutečnosti, že rámeček je čistý tmavý kov, z Samozřejmě, pokud vám nevadí, že krystaly, Phosphor je rád pomůže bling to. Postupujte podle přestávka na nějaké video z hodinek v akci!

Ach, jsme skoro zapomněli: dáváme dva z nich pryč teď. Právo. Zde je to, co potřebujete vědět!

Pravidla:
  • Zanechat komentář níže. Veškeré připomínky bude dělat.
  • Můžete zadat pouze tohoto specifického prozradí jednou. Zadáte-li tento prozradí více než jednou budete automaticky diskvalifikován, atd. (Ano, máme roboty, které důkladně zkontrolujte spravedlnosti.)
  • Zadáte-li více než jednou, jen aktivovat jeden komentář. To je docela samozřejmý. Jen si dejte pozor a budete v pohodě.
  • Soutěž je otevřená pro všechny obyvatele z 50 států, District of Columbia, a Kanada (kromě Quebek), 18 nebo starší! Omlouváme se, ale nemáme se toto pravidlo (kromě nenávisti jsme všichni), takže bude naštvaný na naše právníky a Soutěž právních předpisů v případě musíte být šílený.
  • Vítězové budou vybráni náhodně. Dva výherce obdrží po jednom Phosphor Odhalení náramkové hodinky. Vybíráme stylu, který dostanete. Nemůžeme ctít žádosti - pardon!
  • Pokud jsou vybrány, budete upozorněni e-mailem. Vítězové musí odpovědět do tří dnů od ukončení soutěže. Pokud nechcete odpovědět v této lhůtě, budou další vítěz bude vybrán.
  • Příspěvky mohou být předloženy až pátek 11 březen 2011, v 23:59 ET. Hodně štěstí!
  • Úplné pravidla naleznete zde.

Pokračovat ve čtení Phosphor Prozradit hodinky hands-on (a prozradí!)

Phosphor Prozradit hodinky hands-on (a prozradí!) původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat