úterý 8. března 2011

Kinect hack otočí Arduino-řízený robot delta do agresivní dráp jeřáb (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/kinect-hack-turns-arduino-controlled-delta-robot-into-aggressive/:
Candy jeřáb, plyšový sběrač, dráp stroj, co říkáte, to arkádové oporou byl okrádá děti o jejich zlatý žeton dlouho předtím, než jsme vklouzl do naší první kalhoty Hammer, ale i přes měnící se tvář plyšové nabídek v rámci, jeřáb hry zůstaly většinou stejné. Nyní tým studentů na škole architektury Bartlett vyrobili Kinect hack , který by mohl změnit způsob, jakým se kapka, že dráp. Spíše temperamentní delta robot získává stále-hackable periferní v kombinaci se zpracováním a Arduino napodobovat pohyby uživatele ruku. Jak můžete říct, video níže, delta není úplně nepřišla na to jemnosti lidských gest, ale robot Tvůrci tvrdí, že má v úmyslu zavést "několik autonomní chování", jakmile budou všechny uzly jsou zpracovány. Upřímně řečeno, my bychom platit naše váha v žetonech vidět jeřáb hry skus zpět na nic netušící klouček . Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Kinect hack otočí Arduino-řízený robot delta do agresivní dráp jeřáb (video)

Kinect hack otočí Arduino-řízený robot delta do agresivní dráp jeřáb (video) původně objevila na Engadget na po. 07.03.2011 23:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Udělat | zdroje Enrique Ramos | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat