úterý 8. března 2011

Philips zdvojnásobuje se s pasivní a aktivní 3D televizory, nové Blu-ray přehrávačů v Evropě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/philips-doubles-up-with-both-passive-and-active-3d-tvs-new-blu-ra/:
Máme podívat na to, co Philips / Funai combo má v obchodu pro Severní Ameriku během CES, ale v dnešní společnosti Philips akce Pulsní v Barceloně se předváděl ještě více jeho 2011 plánů. Většina výrazně, když je to s použitím FPR pasivní technologii 3D brýle (volat to Easy 3D), v některých svých nových televizorů, stejně jako LG a VIZIO , bude přestávka od těchto dvou, protože budou nadále nabízet aktivní spouště zobrazí stejně, značkové 3D Max. Pokud je váš hlavní zájem, je jedním z těch sladkých 21:9 ultrawidescreen displeje (na obrázku nahoře), můžete získat buď tak, Gold nebo Platinum série výrobku, zatímco pravidelné 16:9 sady se dělí s 7000 série představovat Easy 3D a 3D Max otvory pro vyšší konec 8000 a 9000 série výrobků. Všechny zde uvedené TV a vyšší konce (7000, 5000 série), Blu-ray přehrávače je Smart TV vlastnosti, což znamená, Net TV aplikací, včetně catch-up TV případně nahrávání na USB, sdílení z médií z WiFi-připojených zařízení a schopnost ovládat zařízení pomocí aplikace Philips na IOS nebo Android telefon. Podívejte se na tiskové stránky pro více informací, model čísla a podobně, ale tam žádné slovo přesto o cenách a dostupnosti.

Philips zdvojnásobuje se s pasivní a aktivní 3D televizory, nové Blu-ray přehrávačů v Evropě, původně objevila na Engadget na Út. 08.03.2011 11:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Philips Pulzní , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat