úterý 8. března 2011

Další nové sítě koupil včerejší stará YouTube, více vlastní obsah na cestě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/next-new-networks-purchased-by-yesterdays-old-youtube-more-cus/:
Další nové sítě koupil včerejší starý YouTube
Už vás nebaví neprofesionální, uboze-lit, obecně neveselý klipy, které si nahráli na YouTube po tisících každý den? Jak se o některých spíše profesionálně vypadající, ale stále potenciálně neveselý obsah? Vítejte na YouTube Další. To je to, co nyní Další sítě volá její nové zaměření, "přeplňování tvůrce obsahu vývoj na YouTube" poté, co byl koupen, že společnost, která sama je ještě poměrně nedávno Google akvizice. Další nové sítě bylo cílem pracovat s nezávislými "talent" k rozvoji jejich on-line po, bude jim pomáhat najít "cesty k příjmy." Podél cesty, které společnost ocitla někde na jih ve výši 50 milionů dolarů, podle New York Times, a ztratil její generální ředitel v pokrok. Co bude dál pro dva? Další YouTube superstars, přirozeně.

Další nové sítě koupil včerejší stará YouTube, více vlastní obsah na cestě původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 08:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink The New York Times | zdroje Další nové sítě | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat