úterý 8. března 2011

Brzy v polovině-týdenní tlumič: výzkum říká, že jsme se příliš spoléhá na GPS

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/early-mid-week-shocker-research-says-we-are-overly-reliant-on-g/:
No, toto nemůže být dobré, ale to určitě není překvapující, a to buď. Výzkumní pracovníci k závěru, že lidé žijící v rozvinutých národech se staly příliš spoléhající na satelitní navigaci jako je GPS zařízení, a že výsledky mohou být ... nebezpečné. Každý, kdo se think tank by pravděpodobně mohlo přijít na to jeden z sami o sobě, ale výzkum ukazuje, že takové přes-spoléhání na zařízení mohou produkovat některé špatné výsledky, když řekl, zařízení nevyhnutelně selhat ven. Zpráva pokračuje hodně otce, než varování jednotlivé řidiče, nicméně, a říká, že systémy, jako komerční leteckou dopravu, a těmi, které přímý vlak dveře otevřít také spoléhají na americko-založený systém GPS, které jsou všechny náchylné k selhání rozšířený systém by se setkání jakéhokoli vměšování či prostojů. Zpráva se navrhuje další rozvoj zálohovacích systémů - jako je Evropská-založený systém Galileo, ale v podstatě k závěru, že zranitelnost je pravděpodobné, že zůstane. Uklidňující, co?

Brzy v polovině-týdenní tlumič: výzkum říká, že jsme se příliš spoléhají na GPS původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 16:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Physorg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat