úterý 8. března 2011

Cisco TelePresence Umi a videohovory systémy: nyní s prací doma a domácí práce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/ciscos-umi-and-telepresence-video-calling-systems-now-with-wor/:
To bylo jen otázkou času, kdy Cisco Umi a TelePresence služeb se dali dohromady na nějaké HD video volání synergie, a společnost se konečně umožnil "plnou interoperabilitu" mezi těmito dvěma. Nejen to, ale je také vytváření sítí obří kolejových je zdarma HD volající klient volal Umi Připojení na PC a Mac (myslím SkypeHD ) a nový systém Umi 720, který pracuje s pomalejší širokopásmového připojení. 720 bude stát 399 dolar po svém příchodu na trh letos v létě, když jsou již k dispozici Umi 1080 dostane hodně-potřeboval-ještě-ještě-nezaujatou sto dolarů cena klesne na 499 dolarů. Poplatky za služby také poklesl z $ 275 až 99 dolarů za rok a od 24,95 dolarů na 9,95 dolarů měsíčně pro ty, kteří jsou odhodlání-odmítavý. Možná, že teď se můžete přesvědčit Bossman (nebo bosslady, jak to bylo), aby nakonec vám umožní pracovat z domova - i když kalhoty-bez zaměstnání nepochybně zůstane vypnutý, nebo možná jen na základě, v tabulce. PR je po přestávce.

[Díky, Adam]

Pokračovat ve čtení Cisco TelePresence Umi a videohovory systémy: nyní s prací doma a domácí práce

Cisco TelePresence Umi a videohovory systémy: nyní s prací doma a doma v práci původně objevila na Engadget na po. 07.3.2011 21:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Yahoo Finance | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat