úterý 8. března 2011

JBL On Air bezdrátový dok mluvčí AirPlay dostane oficiální, k dispozici ke koupi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/jbls-on-air-wireless-airplay-speaker-dock-gets-official-unavai/:
Když jsme první nakoukla této AirPlay povoleno reproduktor dokovací stanice, jsme sice byli nadšeni, aby viděli, jak to dopadne po provedené kolech přes FCC.- JBL prostě hodil do úvodní stránky pro On Air reproduktor Bezdrátové a musím říct, že jsme - - vypadá to jako slibný prostředek streamování vaše džemy. Systém se připojuje bezdrátově k AirPlay-umožnil Mac a IOS zařízení na 4,2 nebo vyšší a balení obrazovku, která bude zobrazovat na trati info skladby jste houpací ven. A co víc, zaoblené gril sportovní duální budík, FM rádio, a USB port pro budoucí aktualizace firmwaru. Jak jste si možná už tušil, doku není zatím k dispozici pro nákup a není ani slovo o ceně. Pokud budete mít zájem, i když, ujistěte se, že narazí na zdrojový odkaz, přihlaste se na více informací a připravte se na headbang letos na jaře.

JBL On Air bezdrátový dok mluvčí AirPlay dostane oficiální, k dispozici ke koupi původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 07:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje JBL | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat