úterý 8. března 2011

Android voštinová hudba app získané, přináší s sebou oblak synchronizaci a přenos do telefonů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/android-honeycombs-music-app-extracted-brings-cloud-sync-and-s/:
Ti, kteří jsou obeznámeni s operačním systémem Android voštinová by již narazili jeho hudebního přehrávače oblak synchronizace funkci, i když předchozí pokusy o port řekl app na mobilní telefony, nebyla úspěšná. Ať už to bylo to, že stále shazovat app tehdy, zdá se, že pevné sám - na xda-developers člen WhiteWidows podařilo extrahovat APK soubor z jeho Motorola Xoom , a poté, co plácat app na jeho kořeny EVO 4G, telefon se začal automaticky synchronizovat své melodie do svého účtu Google. Modder pak vyměnili v prázdné SD karty, ale on byl ještě schopný přenášet hudbu přímo z mraku po ověření "Stream hudby" v app. Docela hezké, ne? To znamená, že budeme dělat zvědavý, jestli Google bude schopen zvládnout exabytů za vysoce-kvalitní Justin a Spice Girl stopy.

Android voštinová hudba app získané, přináší s sebou oblak synchronizaci a přenos na mobilní telefony, původně objevila na Engadget na po. 07.03.2011 22:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileCrunch , Stáhnout Squad | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat