úterý 8. března 2011

Editorial: Facebook, jediné identity, a právo být anonymní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/editorial-facebook-single-identities-and-the-right-to-be-anon/:
Zde v malé, ale intenzivní svět psaní na tech blogy, trolling a spam jsou denně obtíž. Ve skutečnosti, na vysoce komentoval-na blog, jako Engadget, zacházení s nimi (tj. odstranění komentáře, zákaz spammerů, a reagovat na iracionální lidí), může někdy připadat jako na plný úvazek práci. Vím, že to z první ruky, jak jsem, možná víc než většina ostatních editorů zde během posledních několika let, dělal to jeden z mých základních denních úkolů (spolu s našimi třemi úžasné stážistů). Zapojením s naší commenters, jsem udělal pár přátel. Většinou když je to nevděčný úkol, nekonečný, těžký boj na Engadget, který se pohybuje mezi 10 a 20.000 komentářů za den. Nízká kvalita mnoho připomínek je do značné míry způsobena anonymity na internetu, a skutečnost, že někdo může přihlásit do tolik účtů Disqus jak si přejí. Jistě, lidé mohou přihlásit pomocí Twitter nebo Facebook, a zatímco počet lidí, kteří se tak rozhodnou drasticky zvýšil, téměř polovina našich náš commenters ještě využít možnost Disqus, což je nejvíce anonymní. Já bych troufám odhadnout, že 100 procent našich spammerů a trollové dělat tak. Je to velké bolesti hlavy, a ten, který jsme strávili neuvěřitelné množství času a boje diskutovat, a občas, jen dávat až na .

Pokračovat ve čtení Editorial: Facebook, jediné identity, a právo být anonymní

Editorial: Facebook, jediné identity, a právo být anonymní původně objevila na Engadget na po. 07.03.2011 20:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat