úterý 8. března 2011

Chrome dostane zvýšení výkonu, zjednodušené nastavení rozhraní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/chrome-gets-a-performance-boost-simplified-settings-interface/:
To bylo jen před měsícem, že Google přinesl Chrome do verze 9 s různými zvyšovat výkon a další vylepšení, ale to je teď už zpátky ve verzi 10, která je čerstvě beta dnes. Který se může pochlubit ještě upgrady v rychlosti - včetně 66% zlepšení výkonu JavaScriptu na V8 benchmark suite - spolu s kompletně přepracované nastavení rozhraní, které nahradí obvyklé okno s kartě v prohlížeči. Můžete také nyní synchronizovat uložená hesla v různých počítačích, a Google rozšířila svou sandboxing technologie integrovaného přehrávače Flash v prohlížeči Chrome, která slibuje lepší ochranu před hrozbami z webových stránek. Jako obvykle, Google má také vysvětlil všechna vylepšení v některé užitečné videa - zkontrolovat ty se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Chrome dostane zvýšení výkonu, zjednodušené nastavení rozhraní

Chrome dostane zvýšení výkonu, zjednodušené nastavení rozhraní původně objevila na Engadget na Út. 08.3.2011 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Chrome Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat