úterý 8. března 2011

Plugable DC-125 dock změní váš počítač na osamělé více stanici powerhouse (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/plugable-dc-125-dock-turns-your-solitary-pc-into-a-multiple-work/:
Viděli jsme několik dokovací stanice kolo 'tyto díly, které používají ctihodný DisplayLink technologie k velkému efektu, ale nic takového, jako to předtím. Plugable DC-125 USB 2.0 dokovací klient připojí k PC vám umožní připojit displej, reproduktory, klávesnici a myš přes jeden port USB - malé brambory, ne? No, když řekl, PC kompatibilní s multi-user OS (např. Windows Server nebo Multipoint Userful Multiseat Linux), můžete sedmikráska řetěz doky přidat několik terminálů nastavení. Terminály! Nyní můžete prožít temné, dozadu dny, kdy jste museli jít do laboratoře školy počítači dostat nějakou provedené práce - v pohodlí vašeho domova. Nyní k dispozici za $ 65 pop. Získejte bližší pohled po přestávce.

Pokračovat ve čtení Plugable DC-125 dock změní váš počítač na osamělé více stanici powerhouse (video)

Plugable DC-125 dock změní váš počítač na osamělé více stanici powerhouse (video) původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 14:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Plugable | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat