úterý 8. března 2011

Nao robot dostane novou nabíjecí stanice, Kinect / Wiimote kontroly

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/nao-robot-gets-a-new-charging-station-kinect-wiimote-controls/:
Robotů, které jsou schopny najít nabíječku a poté se ve nemusí být jedinečná, že už, ale většina z těch nabíječek mají tendenci opustit robot s málo dělat, když to doplní jeho baterie. Ne tak s touto novou nabíječku vyvinutý Aldebaran Robotics pro své Nao robot, který v podstatě sestává z zatahovacím prodlužovacího kabelu, který ponechává volný robot, aby pokračovala jednání s jeho vlastníkem, nebo jednoduše sednout a chill out, jak věci mohou být. A co víc, zatímco která pochází z Aldebaran sám, my jsme také nyní začínáme vidět některé výsledky z podniku nový vývojářský program , a to by nemělo přijít jako hodně překvapení, že jedním z prvních projektů zahrnuje standout Wiimote a Kinect kontrol. Hlava na minulé přestávce vidět jak, a na nové nabíjecí stanice na video.

Pokračovat ve čtení Nao robot dostane novou nabíjecí stanice, Kinect / Wiimote kontroly

Nao robot dostane novou nabíjecí stanice, Kinect / Wiimote kontroly původně objevila na Engadget na po. 07.3.2011 20:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Robot Dreams (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat