úterý 8. března 2011

Optická pinzeta manipulovat mikroskopických objektů pomocí IPAD, surový inteligenčního potenciálu (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/optical-tweezers-manipulate-microscopic-objects-using-an-ipad-r/:
Dobře, tak možná celá věc je inteligenčního potenciálu vzdálené sekundu IPAD sám, ale přesto - je raketový vědec pravděpodobně není zraněn při manipulaci mikroskopických objektů pomocí multitouch displeje. To je ten druh nastavení, které studenti a boffins podobně se děje na univerzitě v Bristolu v Anglii, kde jsou iTweezers se používá k řízení malého prut asi 300 nanometrů široké, mimo jiné. V podstatě, IPAD je schopen zobrazit, co je pod mikroskopem pomocí bezdrátové displeje přenést, a potom, jsou dotykové body převedeny do laserového pohyby, které se používají k manipulaci objekty, které jsou mnohem nižší než ty viditelné částice zahlcení vaší levé ucho právě teď. Všichni říkali, může uživatel vybrat až 11 různých objektů, a teoreticky by mohl iPad umožní vědcům, jak to udělat na dálku. Hej, my všichni jsme o nové a lepší způsoby, jak práci na dálku . Vid je níže, kiddos.

Pokračovat ve čtení Optická pinzeta manipulovat mikroskopických objektů pomocí IPAD, surový inteligenčního potenciálu (video)

Optická pinzeta manipulovat mikroskopických objektů pomocí IPAD, surový inteligenčního potenciálu (video) původně objevila na Engadget na Út. 08.03.2011 06:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Časopis optiky [PDF] | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat