úterý 18. ledna 2011

Plastové Logika dostává masivní 700 milionů dolarů ruské investice

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/plastic-logic-receives-massive-700-million-russian-investment/:
Kdo by zapomněl na plastové Logic Que proReader - učebnice studie o párový gadget. Začněte s neuvěřitelným (ale pravdivé) tvrdí, že vyvinuli plastové polovodiče, které by mohly být použity pro výrobu flexibilních e-reader displeje . Pak navazují na průlom se všichni-důležitý spotřebitelů vtipálek : úžasný (pro čas) 8,5 x 11-palcové e-reader s gesta-založené uživatelské rozhraní , které by na trh v první polovině roku 2009. Bohužel, Que nikdy odeslány a byl nakonec zrušen , částečně kvůli spolehlivostí problémy spojené s výrobou těch prvních Que displeje a částečně také kvůli zahájení poněkud rušivé tablet Apple jste mohli číst o. Rychlý posun vpřed, aby dnes a máme state-owned ruské korporace v oblasti nanotechnologií ( Rusnano ) oznámila investici 700 milionů dolarů v USA-založené Plastová Logic Inc Proč? Posloucháš? Plastů. Zde je návod, jak byl tento "bezprecedentní" investice popsané Georgy Kolpachev, Rusnano ředitel společnosti:
"Ohebné plastové elektronických displejů bude poskytovat další významný milník v tom, jak lidé zpracovávají informace. Vstup do tohoto nového segmentu nebezpeční ve fázi svého vzniku dává Rusku šanci vyhrát vedoucí pozici v celosvětovém trhu budoucích elektroniky."
Investice bude použit na splacení dluhu Plastové Logic, včetně 50 milionů dolarů půjčky společnosti vytáhl po blížící se finanční kolaps. Zbytek bude použit na druhou továrnu plastové elektroniky v Rusku (sestra do závodu Drážďany Německo), která by měla zahájit výrobu v roce 2013 nebo 2014.

Plastové Logika dostává masivní 700 milionů dolarů ruské investice původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 04:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat