úterý 18. ledna 2011

Verizon oficiálně zabíjí New Každé dva upgrade sleva program

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/verizon-officially-kills-off-new-every-two-upgrade-discount-prog/:
Tam je již dostatek důkazů, za posledních pár týdnů zavolat tuto zámek, ale ať to prostě jít dopředu a zavřít smyčku na tohle: Verizon oficiální FAQ seznam byl aktualizován o tom, že její nový Každé dva upgrade sleva program je toast. Ve zkratce to znamená, že nové vedení služby Verizon nebudou mít nárok na slevu zařízení - které používá ke spuštění mezi $ 30 a $ 100 - po svém dva-leté smlouvy je nahoru, a lidi, kteří jsou v současné době zapsáni v NE2 -nárok plánu budou moci vykoupit slevu ještě jednou předtím, než je vzít z toho. Tento krok druh zapadá Verizon rozhodnutí o pár měsíců zpět do rána smartphone ETF do sten-indukovat 350 dolarů, a zdá se být součástí většího průmyslu trend dělat telefony wincingly nákladné nahradit. Neklesají, že Droid X , přátelé!

Verizon oficiálně zabíjí New Každé dva upgrade slevový program původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 14:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Verizon | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat