úterý 18. ledna 2011

Sonos líčí své úspěchy, nádobí na plány do budoucna, ale ne Android podporu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/sonos-recounts-its-successes-dishes-on-future-plans-but-not-and/:
Sonos líčí své úspěchy, nádobí na plány do budoucna, ale ne Android podporu
Uprostřed zmaru a temna ekonomické ... co to je, že jsme uvízl v současné době, to je hezké se podívat na úspěch. Sonos je takový příběh a GigaOm vzala čas na profil povýšeného, který začal v roce 2002 a pokračoval k produkci řady high-end doky , síťových audio přehrávače, a IOS správce aplikace , které váže dohromady. Je smutné, že si uživatelé non-Apple zařízení byly ponechány v chladu a při Sonos viceprezident prodeje Tom Cullen by se říct, když jiné verze se blíží, on přece alespoň říct: "My můžeme vidět několik dalších možných platforem, a my chceme vidět, který z nich má největší koncentraci milovníků hudby. " My říkáme, proč si vybrat jeden? Spousta milovníků hudby existují na všechny.

Pohybující se zpět k hardwaru, Cullen naznačil, že osoba, hudba z velké části se pohybuje s nimi v těchto dnech, a tak společnost hledá nastěhováním do auta a osobní audio oblasti, což znamená, my jsme mohli vidět nějaké Sonos-značkové sluchátka a hlava jednotky v ne příliš vzdálené budoucnosti. To by mohlo být kromě toho, co vypadalo, že je možné přesunout do správného domácího kina. Jedná se o přeplněné prostory v porovnání se světem bezdrátového zvukového, že společnost v současné době hraje, ale další možnost kvality rozhodně není špatná věc.

Sonos líčí své úspěchy, nádobí na plány do budoucna, ale ne Android podpora původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 10:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje GigaOm | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat