úterý 18. ledna 2011

Sprint rostoucí 3G datový tarif cenách od $ 10/mo, volat to 'prémie data'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/sprint-increasing-new-3g-data-plan-contract-pricing-by-10-call/:
Oh, Sprint, můžete záludný ďábel. Národ je třetí-největší dopravce, jen oznámil, že je to připínání na další měsíc 10 dolarů "premium data" krýt ze svých 3G Vše data plány - ve skutečnosti, nabíjení telefonu 3G majitelé stejnou celkovou cenu, že Evo a Epic majitelé zaplatí nyní za 4G . Je to hlavně divný, protože Sprint skryté zvýšení cen v tiskové zprávě s názvem "smartphone Drive bezdrátové datové exploze", která zpočátku vypadá, že je o zvýšené využívání dat před změnou neočekávaně do obrany dalších poplatků a potshots za odstupňovanou data plány - máme vím, nikdo nechce mluvit zvýšení cen, ale pojďme si trochu zdravý rozum, kluci. Stávající držitelé 3G Vše plán nebude vidět jejich ceny nahoru, dokud se "upgrade, nebo aktivujte jiný smartphone", což nezní ideální pro rodinné plány, ale budeme si nějaké vysvětlení pro to a dáme vám vědět. Ať tak či onak, my bychom říci, zvedl non-4G Sprint telefon zrovna v reálném hloupé. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sprint rostoucí 3G datový tarif cenách od $ 10/mo, volat to 'prémie data'

Sprint rostoucí 3G datový tarif cenách od $ 10/mo, volat to 'prémie data' původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 09:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat