úterý 18. ledna 2011

Bílý iPhone 4 údajně objeví v Best Buy inventárního systému, spuštění 27.února?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/white-iphone-4-purportedly-turns-up-in-best-buys-inventory-syst/:
Je to už dlouho schylovalo, ale je to začíná vypadat, co to může být začíná možná, možná se seřadí za bílého 4 iPhone. Viděli jsme nějaké zásoby záběry z Vodafone Německo se včera a dnes Mac Pověsti se objevil záběr na to vlastní, který se zdá ukazovat jak 16 GB a 32 GB verze telefonu v Best Buy inventární systém v USA. A co víc, tyto záznamy také ukazují konkrétní in-skladem datum 27.února, a za to, co stojí za to, že model čísla odpovídají těm, která nejprve se objevil v Best Buy systém, když to bylo původně s pre-objednávky na těžký-k- Výroba telefonu. Samozřejmě, ještě nebudeme plně spokojeni, dokud jsme se začnou zaznamenávat aktuální krabiček s bílým iPhone v nich, ale tady je doufal, že nebudeme muset čekat příliš mnoho déle, aby se tak stalo - Apple ještě nebyl tlačen zpět , že " jaro 2011 "datum, po všem.

[Díky, Míka]

Bílý iPhone 4 údajně objeví v Best Buy inventárního systému, spuštění 27.února? původně objevila na Engadget na út. 18.leden 2011 16:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mac Pověsti | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat