úterý 18. ledna 2011

Florida kraj komise říká, že přeskočí MagicJack ven na 911 poplatky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/florida-county-commission-says-magicjack-skipped-out-on-911-fees/:
MagicJack se ocitla ve více než několik sporných konfrontace předtím, a vypadá to, že je to teď přistál v jiném s Kanawha kraj komise na Floridě, kde společnost ymax Communications je založena její rodiče. Je to vycházející z MagicJack se nepodařilo shromáždit 911 poplatky a následně uhradit finanční prostředky na kraje, které se opírá o poplatcích na financování jeho 911 nouze centrum - nebo, jak Kanawha kraj předsedy Komise Kent Carper succintly dá to, "tam je nic ' magie 'o Magic Jack. " Pro to je část, MagicJack trvá na tom, že to není "voice-over-Internet" poskytovatele, a proto není nutné platit poplatky 911, a dále dodává, že není ani schopen vybírat poplatky kvůli cestě jeho produkt je prodáván. Budeme muset počkat a uvidíme, jak dobře tento argument obstojí při MagicJack tváře státní veřejné služby komise 1. března - která, mimochodem, již popřel MagicJack žádost zamítl případ.

Florida kraj komise říká, že přeskočí MagicJack ven na 911 poplatcích původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 15:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Charleston list | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat