úterý 18. ledna 2011

Griffin stompbox pedalboardu přináší pravosti IPAD houpací

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/griffin-stompbox-pedal-board-brings-authenticity-to-ipad-rocking/:
Uživatelé iShred app IOS Live (žádný vztah k této věci ), mají nyní pedalboardu dělat práci, dobře, pedalboardu. Až do nedávné doby, app dovolila hráčům připojit své elektrické kytary na iPhone nebo IPAD, a použití uvedeného zařízení jako zesilovač, s téměř nekonečnou řadu pedálových efektů na dosah ruky. Hledáte způsob, jak zažít více autentické, Griffin se spojil s lidi na Frontier Design Group vytvořit stompbox, která podle internetových stránkách Griffin, "účinně obnoví zkušenost skutečného pedalboardu." To představuje čtyři samostatné nožní spínače, které lze přiřadit konkrétní dopady uživatelem, a připojuje se k iPad nebo iPhone s 1-m dlouhý kabel-dock konektor - kabely kytara připojení jsou prodávány samostatně. Nyní budoucnosti Peter Framptons světa lze škálovat zpět na nastavení času a soustředit se na to, aby jejich kytary mluvit.

Griffin stompbox pedalboardu přináší pravosti IPAD houpací původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 07:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket-cupanina | zdroje Griffin | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat