úterý 18. ledna 2011

Exkluzivně: HP / Palm webOS je tablet - obrázky, plány a další

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/exclusive-hp-palms-webos-tablets-pictures-plans-and-mor/:

Oh, ahoj. Důvěryhodného tipovací poslal jen v těchto vnitřních omítek HP / Palm "Topaz" webOS tablet , který je jedním ze dvou tablet v současné době buduje v Sunnyvale. To je pravda, dvě tablety: 9-palcový Topaz a 7-palcový model codnamed Opal - lineup, který se hodí do pěkně za "Palm" Něco velkého, něco malého, něco slogan pro své nadcházející 9.února událost . Při pohledu na render, vidíme ne-tlačítko design bychom dříve slyšeli o (předpokládáme, že gesto oblast otáčí se na displeji), front-čelí fotoaparát, micro USB port na spodní straně, a to, co Zdá se, že VIZIO Tablet-styl tři reproduktor režim pro stereo zvuk na šířku i na výšku režimy - to je dva reproduktory na levé straně a třetí na pravé straně. (To je jen hádat, i když.)

Jsme řečeno, že jednotky se začne dorazí na Palm velitelství v červnu jako výrobní rampy se na zahájení později v tomto roce - časové osy podpořeny interní marketing snímek, které jsme obdrželi, která obsahuje WiFi-jen, AT & T 3G, LTE a Verizon verze z Opal příjezdu do září 2011, a na AT & T LTE v červenci 2012. Snímek také ukazuje, Opal bude mít konkrétní e-čtení zaměření, které dává smysl pro 7-palcový zařízení, a tam je zmínka o "prémie audio", který pěkně posiluje naše hypotéza reproduktor. Bohužel, nemáme žádné slovo o specifikace nebo ceny ještě, ale tyto věci měly být lépe balení některé vážné tepla pro levné, pokud je opravdu Palm plánuje čekat až do září, aby zahájily jim - oni si jít hlava-k- hlava s Xoom , scénáře , a pravděpodobně IPAD 2 . Jsme stále kopat za víc, tak dávat pozor - jsou věci, bude si blázen vedoucí k 9.února .

Exkluzivně: HP / Palm webOS je tablet - obrázky, plány a další původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 13:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat