úterý 18. ledna 2011

Lenovo čínské eBox konzole trpí zpoždění, tady je návod, jak jeho kamera-založené hry mohou hrát (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/lenovos-chinese-ebox-console-suffers-delay-heres-how-its-came/:
Měli jsme skoro zapomněli Lenovo Eedoo spinoff a jeho Čína-svázal video herní konzole , jak je vidět, jak to nepodařilo splnit plánované listopadu 2010 odhalení, ale IDG novinové zprávy, že pohyb-snímání eBox nemá uklouzl Lenovo mysli - je to právě zatlačena dále do roku 2011. Jak daleko? Pokud bychom se hádat, bychom řekli, 2. čtvrtletí 2011 a na video výše vysvětluje proč. Zdánlivě náhodou, byli jsme právě poslal tento záznam hry zvané Flyimal, postavený na jednotu motoru jako spolupráci mezi 3D aktiva společnosti Mixamo a 3D gesto uznání společnosti Omek interaktivní, a - si to - běh na "první [ konzole] být ze strany čínských pro čínský trh a vzhledem ke startu na 2. čtvrtletí tohoto roku. " Nemůžeme myslet na mnoho herních systémů, které odpovídají, že popis, abych byl upřímný. Není toho mnoho, aby pohled na tu, ale my si představit PrimeSense a konkurenti budou studoval video brzy, a upozorňuje, že stroj zachytí přesně 14 bodů na těle uživatele pro jeho uznání algoritmy gesto ... a přemýšlel, jestli tam je třetí dimenzi nic z toho pohybu. Přečtěte si Jednota, Mixamo a Omek prohlášení po přestávce.

Pokračovat ve čtení Lenovo čínské eBox konzole trpí zpoždění, tady je návod, jak svůj fotoaparát-založené hry mohou hrát (video)

Lenovo čínské eBox konzole trpí zpoždění, tady je návod, jak jeho kamera-založené hry mohou hrát (video) původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 13:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IDG News (PC World) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat