úterý 18. ledna 2011

Kongregate Arkády hity Android, GameStop strkal zdarma Flash hry přímo na váš smartphone

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/kongregate-arcade-hits-android-gamestop-shoving-free-flash-game/:
Kongregate Arkády hity Android, GameStop strkal zdarma Flash hry přímo na váš smartphone GameStop může myslet, že lidé stále jako krabice , ale to není zastavení společnosti z potápění do oblasti digitální distribuce. Je to koupil Flash hry dodavatel Kongregate loni v létě a teď, že Anty pořízení právě upustil velká vejce na Android se startem Kongregate Arcade. Je to v podstatě samostatná mobilní App Store od Android Market , ale s několik důležitých rozdílů. Největší je, že tyto hry, číslování více než 300, jsou všechny zdarma a jsou všechny Flash-založené. To je řekl, aby "řešit problém hru objev" tím praskání z trhu, ale určitě nebude dělat moc řešit příjmy problémy vývojářů pracuje na prémie mobilní hry. Samozřejmě si všechny hry, budete ještě muset najít tuto aplikaci, ale je to tam. Právě teď. Zkontrolovali jsme.

Pokračovat ve čtení Kongregate Arkády hity Android, GameStop strkal zdarma Flash hry přímo na váš smartphone

Kongregate Arkády hity Android, GameStop strkal zdarma Flash hry přímo na váš smartphone původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 11:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq , eMoney | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat