úterý 18. ledna 2011

Harvard University ovládání červa s laserem, čekáme na choreografii tanečních pohybů (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/harvard-university-controls-worm-with-laser-we-wait-for-choreog/:
Výzkumní pracovníci na Harvardově univerzitě Centrum pro vědu Brain mají úspěšné manipulovat hlístice C. elegans červy geneticky mění vybrat několik svých 302 neuronů. Nesmí být zaměňována s magneticky řízené bezobratlých , strašidelný-crawlies jsou tyto řízen systémem Colbert (kývnutí na komik , ale žádný jiný vztah), ovládání pohybu a chování v reálném čase. Vědci mohou ovládat pohyb červů, vyvolat ochrnutí, a někdy kvůli nim dokonce k laickým vejcím všichni svítí laser, který zapíná a vypíná modifikované buňky přání. Laser hity červa a přiměje to, aby reagovat, jako kdyby to byly dotkl. Podle výzkumníků, reakce je podobný tomu, když je světlo zazářilo v lidském oku - protein nalezený v červa a oči jsou citlivé na různé varianty paprsků a bude reagovat na základě barvy zářila. Peep minulosti přestávka pro některé zakroucený mysl-er, světlo-řízené akce.

Pokračovat ve čtení Harvard University kontroly červa s laserem, čekáme na choreografii tanečních pohybů (video)

Harvard University ovládání červa s laserem, čekáme na choreografii tanečních pohybů (video) původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 09:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje Colbert | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat