úterý 18. ledna 2011

IPAD 2 případů povrchu, oživit slot pro SD kartu ohně a přidejte špetku tajemství s vrchní výřezem

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/ipad-2-cases-surface-rekindle-sd-card-slot-fire-and-add-a-pinch/:
Tam je obvykle mnohem zábavnější, aby se měl před spuštění produkt Apple jak tam je po, a to nadcházející IPAD 2 zařízení není žádnou výjimkou . Nejnovější fáma, že podlehl přichází s laskavým svolením některých případech, které se vyskytly v Číně - AppleInsider a MIC Gadget mají samostatně nalézt IPAD 2 granáty, které mají téměř shodný výřezy - s výsledným obvinění směřuje směrem k zadní-čelí fotoaparát, Slot pro karty SD, a možná i Mini DisplayPort nádoby. Naše vlastní zdroje potvrdily první dva, ale ten, miniaturní video výstup již vystupoval v MacBooky, je nový vývoj a méně jistoty. Pak znovu, při pohledu na velikost otvoru listí několik alternativních možností (a slot USB je krajně nepravděpodobné), tak jsme ochotni věřit, že Mini DisplayPort bude začlenění Apple dělá kvůli nabízí výběr - dokonce i dává přednost vám posílat video streamy přes neomezený AirPlay připojení.

Pokračovat ve čtení IPAD 2 případů povrchu, oživit slot pro SD kartu ohně a přidejte špetku tajemství s vrchní výřezem

IPAD 2 případů povrchu, oživit slot pro SD kartu ohně a přidejte špetku tajemství s vrchní výřezem původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 02:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AppleInsider , MIC Gadget | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat