úterý 18. ledna 2011

Lenovo o zřízení specializované jednotky pro tablety a smartphony

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/lenovo-setting-up-a-specialist-unit-for-tablets-and-smartphones/:
Jak daleko jsme se dostali. Bylo to jen pár let, že Lenovo se blížil dohodu o prodeji svých mobilních telefonů podnikání, ale rychle re-akvizice na konci roku 2009 a některé nedávné těžké flirtování s formě tablet faktor vedl k vytvoření zcela nové jednotky v hierarchii společnosti, jeden věnovaný vývoji smartphonů, tablety, televizory a jiné internet-připojená zařízení. Čele s Liu června a pracovní z Pekingu, týmu designérů a inženýrů se bude toto zaměření na využití "obrovský růstový potenciál mobilního internetu." Cloud computing bude hlavním rysem společnosti Lenovo plány kupředu, který umístí své cíle do budoucna právo v souladu s jen o všech ostatních . Přesto je dobré vidět jeden z velkých hráčů stolních počítačů diverzifikovat své portfolio s gustem.

Lenovo o zřízení specializované jednotky pro tablety a smartphony původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 08:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AFP (PhysOrg) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat