úterý 18. ledna 2011

99 dolarů koncepce NoteSlate tablet se elektronického inkoustu v barvě, ale jen jeden po druhém

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/99-concept-noteslate-tablet-does-electronic-ink-in-color-but-o/:
99 dolarů koncepce NoteSlate tablet se elektronického inkoustu v barvě, ale jen jeden po druhém
E-čtenáři mohli použít trochu barvy ve svém životě - a už trochu levnější, by neublížil ani. NoteSlate má barvu, ale ne rozhodně ne všechny barvy. Je to dotykovou břidlice s 13-palcový, 750 x 1080 displej, který je řekl, aby byl "eInk" -, které může nebo nemusí znamenat " E Ink , "společnost za displejů používaných v Kindle , Sony Reader a další . Když se vyrábí, pravděpodobně do června, budete moci vybrat z tradiční bílé pozadí a černé popředí, nebo jít na černém pozadí s bílou. Ostatní barvy, včetně zelené, modré, nebo červené text, nebo "4 barevné vydání", že dělá všechny najednou, jsou v důsledku někdy dolů na silnici. Tablet pracuje s dotykovým perem, nebo nabídne 180 hodin životnosti baterie, a má být plně open-source, s původní verzi softwaru podporující jednoduché kreslení, ukládání poznámek a přehrávání MP3. Verze 1.5 bude přidávat PDF a text prohlížení, zatímco verze 2.0 bude houpací OCR rozpoznávání rukopisu. Nejlepší zprávou? Je to prý jen 99 dolarů, i když jistě multi-barevné edice bude stát víc. Právě teď existuje jen jako omítky, ale s, měsíce vydání pouhé pryč a rozhodně atraktivní cenu, to jsme zaujalo. Skeptický, ale zaujalo.

Galerie: NoteSlate

99 dolarů koncepce NoteSlate tablet se elektronického inkoustu v barvě, ale jen jeden po druhém původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 10:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Živé počítače | zdroje NoteSlate | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat