středa 12. ledna 2011

Intel oznamuje, Připojeno obchod koncept, nás nutí hlad pro boty

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/intel-announces-connected-store-concept-makes-us-hungry-for-sho/:
Bylo to méně než týden, co Intel oznámil jejich druhé generace Core procesory , a malý kluci jsou již usilovně pracuje. Hluboko v srdci další konvence - Národní Retail Federation úmluvy, abych byl přesný - Intel představila Připojeno obchod koncepce: futuristický výkladní skříň pro maloobchodníky, kteří chtějí své digitální hru. Obchod, poháněné v části "viditelně chytré" procesory, je plný interaktivních ukázek a proof-of-koncepcí, které vypadají jako něco z Jetsons. Mezi systémy sportovních nový procesor 3D grafické schopnosti jsou virtuální vyhledávač vybavené-zeď tenisky Adidas - věc balení až 8.000 různých stylů - a Intel Digital Signage zakončení, což se někteří strašidelný velkého bratra věci, pomocí posunkové senzory k cíli vás konkrétně. Také na displeji řada zvýšena-up a interaktivní vlastní check-out kiosků a point-of-prodej systémů. Intel už má velký zájem o zbraně, včetně Procter and Gamble a Kraft Foods, ale my prostě chceme vědět, kdo to bude dělat tuto zeď obuvi reality. Video Připojení úložiště po skoku.

Pokračovat ve čtení Intel oznamuje, Připojeno obchod koncept, nás nutí hlad pro boty

Intel oznamuje, Připojeno obchod koncept, nás nutí hlad na boty původně objevila na Engadget na St. 12.1.2011 00:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Intel | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat