středa 12. ledna 2011

Spotify přijde na Logitech Squeezebox, je non-Evropané mírně žárlivá

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/spotify-comes-to-logitech-squeezebox-makes-non-europeans-mildly/:
Spotify stále nebude říkat, když jeho streamování hudby služba přijde do USA , ale jeho 10 milionů skladeb se bude hrát na dva další přístroje od teď: začíná dnes, Logitech Squeezebox Touch a Squeezebox Radio mohou získat jejich drážky na 320kbps. ( Sonos , jíst vaše srdce.) zdarma beta verze hudební aplikace by měly být uvedeny na internetových stránkách MySqueezebox v každém okamžiku - i když to nevypadá, že se tam právě teď - následuje "plný nástup se očekává v velmi blízké budoucnosti, "slib, který můžeme přeložit tak docela, ale může znamenat podporu pro ještě více zařízení dolů na silnici. Samozřejmě, Spotify je něco, co v dané pro příští Squeezebox společnosti Logitech, když se to stane běžet Android . PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Spotify přijde na Logitech Squeezebox, je non-Evropané mírně žárlivá

Spotify přijde na Logitech Squeezebox, je non-Evropané mírně žárlivá původně objevila na Engadget na st. 12 leden 2011 02:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MySqueezebox (Logitech) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat