středa 12. ledna 2011

Satarii Star fotoaparát základny vyplývá, každý váš pohyb, může existovat v případě, že peníze zvednutý

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/satarii-star-camera-base-follows-your-every-move-might-exist-if/:
Hledáte něco jako univerzální Sony Party-shot , Satarii Star je až na místě fundraising IndieGoGo teď s jednoduchým cílem: najít dost lidí, kteří jsou ochotni zaplatit za akce-tracking základnu pro jejich kameru dostat, co vyrábí. Koncept je dost jednoduché - použít přiložený iPhone a standardní stativ připojí vložit fotoaparát dle vašeho výběru, urvat senzor dálkového ovládání a uvádějte jej na objekt, zvíře, nebo lidí, které chcete sledovat, a nechat 'er rip - tak dlouho, jak si pobyt do 8 metrů (zhruba 26 stop), bude základnové stanice s kamery připojené otočit až o 180 stupňů, aby akce v rámu. Jak tohoto psaní, že jsou asi v půli cesty k cíli na $ 20 táců - a oni už plácl spolu funkční prototyp, takže víte, že nejste financování čisté vaporware. Postupujte podle přestávku na demo, a když už jsme u toho, jděte a řekněte vypnout všechny své přátele - nebudete potřebovat 'em držet fotoaparát za film kouzla na YouTube už. Skóre!

Pokračovat ve čtení Satarii Star fotoaparát základny vyplývá, každý váš pohyb, může existovat v případě, že peníze zvednutý

Satarii Star fotoaparát základny vyplývá, každý váš pohyb, může existovat v případě, že peníze zvednutý původně objevila na Engadget na Út. 11.01.2011 23:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IndieGoGo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat