středa 12. ledna 2011

Samsung Zářivé 4G se objeví v unikly dokumenty, touts 21Mbps HSPA +, přední-stát před kamerou

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-vibrant-4g-appears-in-leaked-docs-touts-21mbps-hspa-ca/:
Samsung se říct, že je připraven dodat všechny americké nosiče s 4G telefony , ne jen Verizon , a my se již může být při pohledu na jednu z těchto zařízení před námi. Účtováno jako T-Mobile exkluzivní, Zářivé 4G vypadá, že je jemný Obnovit stávající Zářivé sluchátko, s výraznými upgrady jsou zařazení 21Mbps-schopný HSPA + připojení - na rychlosti vašeho mobilního širokopásmového připojení se do-Mobile definice T 4G rychlosti - a front-čelí fotoaparát spárovat Qik video chat software. Palubní verze Android je 2,2 a vnitřní specifikace Zdá se, že obecně odpovídá dříve-povolený jmenovec. Když už mluvíme o originální Zářivé, tyto dokumenty unikly rovněž ukazují, že je prodal přes jeden milion kusů ve své době v USA a je národ je best-selling Galaxy S variantou. Velký, může mi někdo prosím úniku nyní ji Samsung, že Android 2.3 je již venku?

[Díky, Brian]

Samsung Zářivé 4G se objeví v unikly dokumenty, touts 21Mbps HSPA +, přední-stát před kamerou původně objevila na Engadget na st. 12.1.2011 04:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TmoNews | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat